Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego

  • Obrazek przedstawia ikonę symboliczną pliku Pismo przewodnie
    Typ pliku: PDF, Rozmiar: 185 KB
    Wytworzył:
    Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Elblągu
    (2021-08-25)
    Udostępnił:
    Kowalska Milena
    (2021-09-06 08:56:41)
    Ostatnio zmodyfikował:
  • Obrazek przedstawia ikonę symboliczną pliku Konspekt poradnika
    Typ pliku: DOCX, Rozmiar: 21 KB
    Wytworzył:
    Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Elblągu
    (2021-08-25)
    Udostępnił:
    Kowalska Milena
    (2021-09-06 08:59:35)
    Ostatnio zmodyfikował:
       DRUKUJ TĘ STRONĘ Obrazek drukarki